CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Wednesday, March 11, 2009

The White Pots of Petunia

Light purple

Purple

Pinkish

Lavender

Petunia dalam 4 warna yang berbeza - telah dihadiahkan
oleh rakan untuk menambahkan koleksi yang sedia ada.

10 comments:

ONE ZABA said...

dengki tul aku tengok org boleh tanam bunga ni

- jinggo - said...

dengki tul aku tengok org boleh tanam bunga ni.....
sama dgn cgu one......

he....
he....

love is forever said...

eh warna putih tak de ke??
salam ziarah cantik bunga tu

sonata anak kancil said...

OneZ & Jinggo: dengki2 dosa tau...Ok, come here & see...all of you are welcome!

sonata anak kancil said...
This comment has been removed by the author.
sonata anak kancil said...
This comment has been removed by the author.
sonata anak kancil said...
This comment has been removed by the author.
sonata anak kancil said...

love is forever: TQ, warna2 macam itu la, ke purple + putih2 , sila lihat2 yang sebelum ni...

DUN A. RANI said...

Bunga ni kalo tak silap lg sesuai ditanam kat tmpt mcm brader 1Z tu kan...sejuk dan redup2 manja... saja nk bg dengkinya berpanjangan...hahahaha!

sonata anak kancil said...

Ni sorang , nak menambah dengki orang lagi! makin 'sakit jiwa' depa tu..I tak nak buat orang jealous2, gi ambik & gantung aje le...siram air berbanyak, habis cite...

Iya, pokok2 tu kena letak bawah teduhan, nanti habis ranap bunga2an!!!sayang oiiii.