CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Friday, March 27, 2009

Selesai sudah

backdrop

persembahan pasukan gamelan & caklempong



Selesai salah satu tugas besar dalam senarai tugas besar2 di sekolah. Semua AJK lama diminta kekalkan. Sokong sebulat suara. Sebab: YDP & NYDP & AJK memang sangat2 komited dengan sekolah. Aku senang kerjasama yang diberikan oleh YDP ni, apa taknya dia seorang Timbalan Ketua Polis kawasan aku ! Senang aku buat kerja - apa2 je hal melibatkan disiplin budak, cepat dia tolong...senang jugak kalau mintak2 sumbangan untuk sekolah...Lega aku dia sambung lagi 2 tahun.Tu buat aku seronok kerja! Dah banyak dia selesaikan masalah bebudak. Selamat aku lagi...

Agenda seterusnya : next week

1. Tunggu para nazir datang memantau untuk anugerah calon sekolah cemerlang - tak tahu bila
2. Ujian Penilaian Prestasi 2 bermula - 5 hari
3. Isnin - meeting AJK Majlis Staf 2009 - agenda utama: majlis persaraan 2 orang guru
4. Selasa - meeting AJK Disiplin & Pengawas
5. Rabu - 12.00 tgh meeting G8 - ( jika nazir tak datang )
6. Khamis - tak tahu la lagi....Isnin tengok nanti kat white board, ada meeting apa pulak...bos nak jumpa dengan Guru GSTT & praktikal - kalau ada 'free' boleh buat

7. Jumaat - kalau boleh petang nak rehat la...Eh eh eh tak boleh - nak pegi ke karnival pendidikan kat MITC - Ok la, ni kira pegi jalan2 , cari makan2 kat gerai sekolah yang ambik bahagian, beri sokongan / tengok pameran dll...Malam Sabtu nak pegi la - sebab sorang cikgu aku masuk pertandingan akhir lagu 60an...Nak pegi beri sokongan!Confirmed.

8 comments:

xiiinam said...

Minggu sebok ye..
ckLah esok baru meeting PIBG..(tapi ckah tak sebok manalah.,....cikgu kecik je..muehehe)

Petang sok; Bawa pemain bowling sekolah latihan di Ipoh Parade Superbowl sampai malam kot...


Ahad: Tournament Taekwondo Remaja Daerah.....kena menyebok gak....


Abeh cuti cekgu..he..he..
Nak cerita dalam blog pun banyak sangathal sekolah ni kan cekgu...last-last, jadilah blog ckLah macam tu...caca marba dengan cerita-cerita ala sewel..he..he..

Sheikh said...

asik-asik meeting... asik-asik meeting, bila la murid murid nak pandai

ONE ZABA said...

tengah sibuk buat rakaman sempena kunjungan kontinjen thailand ke sini. kali ni dari songkla pulak. pikul kamera sampai ahad. habis jugak cuti aku ni ha.

sonata anak kancil said...

CkLah Lagi la sibuk - sampai hujung minggu! Sonata 'rehat' gak hari Sabtu ni...semoga semuanya berjalan ngan lancar - tumpang main sekali la tu..kan best!Memang betul penghujung Mac ni semua PIBG meeting mesti diselesaikan...dah arahan macam tu kan.

sonata anak kancil said...

Sheikh : kalau tak meeting, lagi la tak pandai murid...Plan your work & work your plan! Separuh penggal semua sekolah seluruh m'sia macam ni jugak...

Sebenarnya semua meeting selepas waktu ngajar , start 2.45 ptg...sebab tu balik sampai petang aje setiap hari, ngajar tetap ngajar , meeting tetap meeting,jadi budak2 tetap pandai bang!!!he he he...ini lah cikgu hari la ni...

Klu G8 (pengurusan & pentadbiran)meeting mulai jam 12. jadual waktu ni dikosongkan kekdng sampai jam 2 lebih!

sonata anak kancil said...

OneZ: minat benor orang Siam naik gunung ye? Lama2 OneZ pandai le speaking Siam ...tengok2 semua cikgu2 kita ni sibuk betul..."Berkhidmat Untuk Negara"

GPI SKSV said...

sibuk lg cikgu sonata ni..
berbanding kami di Slim Village...
huhuhu..

Pelan ur work...
work ur pelan...

(koho..koho..)

sonata anak kancil said...

GPI : sibuk2 pun ...ada masa rehat gak, pandai2 la adjust.semua orang macam ni!