CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Saturday, March 21, 2009

ANUGERAH INTELEK





Hari ini kami dijemput khas untuk menerima Anugerah Intelek di MITC Melaka. Mohd jadilah "selebriti" sekejap! Orang memberi kita terima dengan senang hati...Silap eja nama - sepatutnya Faisal...tak pe la...apa yang pentinggggg....

27 comments:

Tera said...

ape yg penting nilai RM tu.... hehe, gue mata duitan

sonata anak kancil said...

Tera: Betol!!!La ni, pantang ada duit...semua jadik!

Tera said...

ye betuuul, april mydin nk bukak... mari kita gi sana anta RM, hehe.

may b banyak gamba kot, sama mcm blog tera gaks... so nk kene buang mne yg dh luput tarikh tu... sonata cuba resize gamba tu bg kecik (saiz 800 @ 600 pun ok gak, ngam2

sonata anak kancil said...
This comment has been removed by the author.
sonata anak kancil said...

hahahh..hebat betul simydin ni...habis kawasan, sapu bersih Tasik Utama tu..

ONE ZABA said...

sapa yg dpt sebenor nya...omak atau anak.

Myza Pesona said...

Wah, murah rezeki anak. Boleh buat tambah belanja nak ke IPTS/IPTA nanti.

sonata anak kancil said...

OneZ: Yang tukang bayar bulan2 maknya...cek sebenar atas nama maknya! (insuran education)

Myza: Tak buleh gak Myza - tapi buat top-up beli laptop...la ni, setiap anak ke univ.bukan macam dulu2 - wajib ada typewriter, sekarang wajib laptop je!

Danish Andzar said...

Salam cikgu...
Tahniah...satu ribu sdh masuk..gamba anak jer??gmbr anak ngan mak tak der kerr?

SAHAR MISRON said...

Tahniah cikgu Sonata.... hebat anak tu, moga terus cemerlang....

ujie said...

wa..tahniah2...rasa2 pe nak uat dgn duit tu he3..meh blanja kami ni he3..

CiK Santai said...

warghhh.. mohd dpt seribu.. ish ish.. tahniah..

sonata anak kancil said...

Danish : Terima kasih. Cikgu mahu, Danish mesti belajar bersungguh2 juga. Gambar mak & pak tak da, sebab tukang ambik gambar anak je...Cek nama anak - anak je le...he he he...saje tak letak!!!nanti glamour susah pulak.

sonata anak kancil said...

Cikgu Sahar: terima kasih, nak dapat hebat, bukan senang kan cikgu? Kena pulun sungguh2...klu tak , tak merasa macam ni!berkat usaha dan doa serta sokongan kita selaku ibubapa.
Cikgu pun apa kurangnya, anak2 semuanya hebat2 belaka...

sonata anak kancil said...

Ujie & Cik Santai : terima kasih, kita tumpang tempias udah le...Nak beri harta wang bertimbun tak ade...melaburlah ilmu , ni je yang akan berkekalan...nak wat pe? topup laptop baru le...( wajib setiap anak yang telah berjaya ke univ. )

insan pendidik said...

Tahniah, sama nilai APC pula. Melihatkan wajah Mohd. memang sah wajah budak rajin.

sonata anak kancil said...

Insan Pendidik:Terima kasih...takat ni cikgu begitu la, yang lepas2 sebelum dia pun macam tu jugak, tak payah nak suruh2 belajar ni, cuma kita pantau aje dan sentiasa mengingatkan tentang kerja2 sekolah ...InsyaAllah, bila kita buat macam tu, mereka akan rasa kita sangat2 care tentang belajar ni..

DUN A. RANI said...

Tahniah skali lg kt Mohd...seronoknyeeeeeeeee!!!!

sonata anak kancil said...

Dun A. Rani: kemampuan saya, hanyalah ucap terima kasih sahaja. Saya amat bersyukur apa yang diperolehi...dan semoga anak2 Dun akan terus cemerlang juga...

aibiwai said...

Tahniah, seronoknya dapat duit... bila nak belanja makan ikan bakar kat melaka...

sonata anak kancil said...

Aibiwai:Jom datang sini!

Shifu67 said...

muka memang boleh buat menantu ni.... hehehe

sonata anak kancil said...

shifu67: muka macam ni? kalau muka macam lain , guana gamak? he he he....berat - berat weh...

aibiwai said...

Memang ada planing nak ke melaka hari buruh nanti, boleh le bg alamat umah

sonata anak kancil said...

Aibiwai : InsyaAllah , no problem. BUT I've been told by my staff - ada program la pada hari tu...nak panjat gunung CH la! OneZ get ready!!!

fatehah said...

hahaha.
ape yang pentinggggg

kerjaasama!!

Cik Yang said...

Salam!! Emak borek anak rintik.. Tahniah.. berjaya jadi seorang ibu. Anak kita- emak borek anak berbatik .. angan2 ajer jadi ibu mithali. Salam untuk anaknya.