CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Tuesday, November 30, 2010

Landed ! - rindu family - kawan2 - Malaysia !!!

20th November - 29th November 2010

CAIRO - SINAI - ALEXANDRIA = EGYPT @ MESIR

1330 : 29th November 2010 : CAIRO - BAHRAIN

2000 : 29th November 2010 : BAHRAIN - KUALA LUMPUR

9.20 AM : 30th November 2010 : KLIA - KUALAL LUMPUR  = Landed !!! 


Hujan emas di negara orang - hujan batu di negara Malaysia.... Oh seronoknya setelah 10 hari merantau di negara para ambia...banyak pengalaman yang diperolehi - sepertimana Rancangan Jejak Rasul pulak...ini pulak rancangan jejak makcik-pakcik-cikgu-cikgi....InsyaAllah akan dimuatkan entri2 yang dapat dirakamkan sepanjang perjalanan tersebut.....

Saya mintak maaf berbanyak kerana pada hari terakhir persekolahan dengan urusan2 rasmi disaat2 akhir kerana tidak dapat memberi respon kepada  rakan2 yang sudi bertandang ke teratak usang saya ini...... dan sebelah malamnya terus bertolak ke KLIA - flight ke Cairo pada 20hb (Sabtu)

Saya juga mengucapkan terima kasih kepada yang sudi menjadi follower di sini disepanjang ketiadaan diri ini - insyaAllah saya akan bertandang dalam masa & ruang terdekat.

WASALAM

16 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

nak tgk la semua gambar. hehe

Atikah said...

Salam kak..

Seronoknya bercuti... selamt kembali... mesti banyak gamabr2 menarik...

daydeck86 said...

patut lah lama tak nampak

imanshah said...

salam kak hajah

patot le menghilang, tertanya hamba kemana kah kak sonata

Yunus Badawi said...

Salam sonata.

Slmt kembali ke tanahair. Bertuah dapat melihat tempat org. Saya ke Mesir 25 tahun yg lepas. Mesti dah banyak yg berubah.

Yunus Badawi said...

Bahrain tu negara ganjil. Banjir dulu sebelum hujan ngeee

teratai said...

salam, patutlah lama menyepi. Selamat pulang semula ke M'sia selepas seronok melawat negara orang!

Zaitun said...

Selamat kembali... cepat tayang gambar... kak Zai nak tengokkk....

nadz said...

Salam cikgu Sonata,
menunggu ni nak tengok gambar2 dan penceritaannya..Sihat lah tu tak batuk2 ke dengan cuaca di sana..

sonata anak kancil said...

Faiz: insyaallah akan cuba diletakkan

Atikah : w'salam: terima aksih - insyaAllah ade la juga...

Daydeck: di alam maya tetap nampak...he3x

Imanshah: hilang tak ke mana2..balik jugak ke negara sendiri!

Yunus Badawi : w'salam - banyak la kot...mana saya tahu apa yang berubah ! piramid / spinx tetap kekal tak runtuh...

Yunus Badawi lagi : betul la tu... ohhhh...duitnya sangat mahal 1BD = 3 US Dollar = kali aje le dengan M'sia RM

Teratai : teringin la sangat nak makan asam pedas !!! lama loooo...roti canai ...he3x

Zaitun : insyaAllah kak....masih belum upload lagi

Nadz : di sana cuaca @ suhu ok..dah masuk musim sejuk...taklah panas sangat...alhamdullilah sihat sepanjang masa di sana

Wan Nurdiana said...

Memang seronok bila flight landing kat KLIA! Sangat setuju!! HUjan emas negeri orang...RIndu dengan hujan Batu!!

Selamat makan nasi lemak, roti canai, mee bandung, soto dan etc hehehe...

Tak sabar nak landing kat KLIA juga!

nza said...

wah akak g melancong lg ye.....

Kakzakie said...

Salam Cikgu,

Alahmdulillah dah balik dah. Jauh perjalanan luas pandangan. Kakak tunggu N3 selanjutnya. Rehatlah dulu.... kemas apa yang patut. Lepas tu duduk dan titipkan buat tatapan kami bersama.

sonata anak kancil said...

Wan Nurdiana : selamat mendarat...kalau dah tekak Melayu...nak cara kita jugak!

sonata anak kancil said...

Nza : jalan2 kembara jejak makcik-pakcik-cikgu-cikgi....rehatkan minda yang berserabut...

sonata anak kancil said...

Kakzakie: masih berehat2...membetulkan waktu siang dan malam !