CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Sunday, November 14, 2010

minggu akhir persekolahan tahun 2010.....

sejak minggu lepas dah mula seperti "cacing kepanasan "


macam2 nak selesaikan tugas2 di sekolah....masing2 dah mula mengemaskinikan semua fail2 - terus menyemak apa yang belum beres - yang perlu dihantar kepada mereka yang berkenaan...


murid2 tingkatan 5 masih terus pulun bersama2 cikgu mereka disaat2 terakhir...
aku tengok macam nak termuntah2 dah budak2 ni.....
semoga semua beroleh kejayaan cemerlang


dalam pada tu ade jugak lah budak2 yang buat macam2 hal....
aku boleh nasihatkan aje budak2 ni....


aku pun sibuk jugak lah menyiapkan keperluan2 yang kena buat tindakan dalam masa cuti hujung tahun ni...giliran bertugas - mereka yang bertugas semasa SPM 
- pengumpulan bahan2 yang cikgu2 akan serah di pejabat dan macam2 lah....


difahamkan semua sekolah tidak dibenarkan cuti tambahan hari Khamis & Jumaat....Maka teruskan bersekolah hingga ke hari Jumaat.....kalau cuti pun - murid yang bercuti - cikgu masih ke sekolah untuk menyiapkan tugas2 yang belum ...


esok pergi sekolah - hari Selasa & Rabu cuti raya....Khamis & Jumaat bersekolah kehari terakhir persekolahan tahun 2010.....jumpa lagi di tahun 2011 - insyaAllah




SELAMAT HARI RAYA ADILADHA
maaf zahir dan batin 



SELAMAT BERCUTI 
 BLOG INI PUN JUGA BERCUTI MULAI CUTI SEKOLAH



30 comments:

Mknace said...

:):):)
selamat hari raya
sekolah jangan tak sekolah

LiNda said...

Salam kak ,

Di Pantai Timur , mula bercuti pada hari Rabu and naik semula 1/1/2011 .

So, saya ucapkan Selamat kepada calon2 SPM dan selamat bercuti kepada guru-guru semua . Khasnya untuk akak .

mmmuuah ! kita smbung di fb ek ..

cikgu isza said...

salam cikgu,
saya belum buat proses kemaskini apapun tapi kami(cikgu2) masih bersekolah pada minggu pertama cuti persekolahan..

sonata anak kancil said...

Mknace: selamat hari raya juga kepada Mknace sekeluarga

yessss....sekolahku rumahku ! ha3x

sonata anak kancil said...

Linda : ohhh...terima kasih atas ucapan itu...bestnya kalau dah terus bercuti lepas raya


psssttt - nak gi ganu - banjir tak???? ha3x

sonata anak kancil said...

Cikgu Isza : w'salam: sama lah juga...cikgu bila sebut cuti bukan main suka lagi...tapi ramai jugak yang datang ke sekolah masa cuti - yang suka berkerja - macam2 nak buat di sekolah...biasanya kalau anak tempatan mereka tak ke mana2 melainkan pergi melancong aje...macam saya...ngeh3x

imanshah said...

kak

kami SBP dah cuti ...jgn marah

sonata anak kancil said...

Imanshah : cikgu cuti ke tidak? boleh cikgu cuti - janji kerja dah beres!

Ieza said...

selamat bercuti...tapi nape blog pn bercuti gak ni...

sonata anak kancil said...

leza: terima kasih....
tuannya tak ade...tu sebab blog ni bercuti jugak !

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA

Wassalam

sonata anak kancil said...

Rozali : Selamat Hari Raya juga diucapkan kepada keluarga Sdr Rozali

Jejaka Desa said...

Selamat bercuti..Selamat Hari Raye....

مسافر_اسلام said...

Assalammualikom wtb cikgu...anak murid seronok bercuti, cikgu pun seronok sama ya..tak keje 30hari.

Plan ke mana?

DUN Behrang 2020 said...

lama cuti tu kak...

nza said...

selamat hari raya aidiladha....dan selamat menjadi lipas kudung...hu.hu.hu....

faraulah said...

Salam.

Salam Aidil Adha & Selamat Bercuti untuk Sonata serta semua warga pendidik

4-a&nazrah said...

sekolah kami mula cuti selasa. last minit baru tahu cuti, kelam kabut semua org sebab hari ni kami buat majlis persaraan pengetua, last2 pk1 kata boleh dtg serah tugas hari ahad nanti...lega, so, rai ahad nanti baru gi selesaikan tugas, hehe

apa pun, selamat bercuti, datanglah trg, belum banjir lagi, masih ada hari panas..

ckLah@xiiinam said...

...terpaksa angkut harta karun balik rumah. Bilik guru akan diubah suai!

ckLah cuti sampai 3 Dis saja...

sonata anak kancil said...

Jejaka Desa : selamat hari raya ... berhati2 dijalan raya - balik kampung tu ingat2 sikit orang kat bandar ni

sonata anak kancil said...

Musafir Islam : W'salam...cuti2 pun cikgu kerja juga...menyiapkan kerja2 untuk persekolahan tahun depan

sonata anak kancil said...

Dun Behrang: cuti sekolah biasalah tu...bestnya!

sonata anak kancil said...

nza; betul2 tu....kwang2... jadi lipas kudung!

sonata anak kancil said...

Faraulah : terima kasih...semua orang tunggu cuti sekolah...macam2 program nak dibuat ! menunjukkan pentingnya sekolah ini!

sonata anak kancil said...

Nazrah : ade juga cadangan nak ke Trenganu...tengok keadaan dulu...selalu nak singgah ke blog Nazrah - tapi tak nampak2 ber"update" - nak kontek mana? @ ade blog lain?

sonata anak kancil said...

CkLah : hari saya pindah pun sama - amcam2 dibawak balik - cuti ni barulah nak bongkar2 dan kemas semula ! ha3x...cuti sekolah ni berkemas lah jawabnya...

love is forever said...

bercuti jugak ler....selamat hari raya aidiladha kak

sonata anak kancil said...

love is forever : selamat hari raya !

hu3x...esok sekolah semula hingga Jumaat

nba-Nur said...

Selamat Bercuti buat Kak Sonata.. Samalah.. kena berkampung seminggu di sek utk bereskan kerja yang masih belum selesai. Tak sabar nak bercuti.. :)

sonata anak kancil said...

nba-Nur : selamat bercuti....