CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Sunday, November 7, 2010

apasal lembap sangat ni?

ahhhhrggghhh.....dah lega !

takat ni boleh kata hampir konpem...siap !

secara manually dah siap 100 %  

***********

apasal lah lembap sangat nak upload ni?

ke sebab hujan lebat @ banjir...?

naik letih pulak nak tunggu ...

uhhhuhhh.....sabo aje....cuaca tak ok...

siang tadi cuaca lembap memanjang....

memang tepatlah -

 Iklim Khatulistiwa - panas dan lembap sepanjang tahun....

sib baik hujan @ banjir aje di M'sia....
rasanya lebih baik sikit daripada letusan gunung berapi seperti di Indonesia
kepada mereka yang terlibat...harap banyak2lah bersabo...



12 comments:

Kak Nora said...

Masalah lembab sering berlaku, Sabau aje le! Lagi sedap makan kwaytiau lembab di warung makan di luar Mini Malaysia, first stall near the 'forest'.

Kakzakie said...

Salam cikgu Sonata,

Banjir di utara kian surut. Tapi Merapi di Negara jiran masih memuntahkan debu panas lagi. Hanya Allah jua yang maha mengetahui.

Di Johor pula mula hujan tiap-tiap hari. Kena berjaga-jaga juga.

p/s: tak pernah lagi merasai banjir.

♥ manje ♥ said...

salam ziarah cikgu

um bila hujan rahmat bertukar menjadi lebat, kita semua kena berhati2 dan byk2 bersabar...

kalo 'line' lembap lg la kena bwk2 bersabar... dugaan ber'blog' tu :) ~

nza said...

sama la dgn sy smlm kak...punya la sakit hati nk upload xdpt2...hu.hu.hu....kita kn brjiran negeri....

sonata anak kancil said...

Kak Nora: ye ke? tak pernah sampai ke stall tu...boleh ronda2 ni..tk info ini

zulkbo said...

SALAM..
Agaknya kredit broadband
dah habis limit kut..cuba talipon
pembekal..

sonata anak kancil said...

KakZakie: W'salam - takut bila tengok orang kena banjir...habis rumah kotor dan barang2 rosak !

sonata anak kancil said...

Manje : salam kembali..tk singgah ke sini...kalau 'line' lembap buat sakit hati je....tutup aje le laptop...buang masa...he3x

sonata anak kancil said...

Nza: ohhh kita berjiran...malang sungguh nasib kita yeer....sabo2...sambil urut dada...

sonata anak kancil said...

zulkbo : kita guna streamyx la...ntah apa sebab tatau la...line tepon gamaknya...

Zaitun said...

Apa jenis broadband pun bermasaalah kena banyak bersabar.Buat macam kak Zai buku atau novel sentiasa dekat dengan laptop kalau lembab capai aje terus baca.

sonata anak kancil said...

Zaitun : cara Kak Zai bagus ! (kdg2 baca buku terus zzzzzz....)