CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Sunday, November 7, 2010

cuti-cuti hujung minggu

seronok betul bercuti yer kawan2....

saya pun lagi lah sangat seronok !
 cuti katakan - daripada menjalankan tugas2 rasmi...
kerje rumah tak ade cuti lo.....
cuti2 hujung minggu kami mengemaskini landscaping kawasan rumah....
tunggu N3 tentang ini nanti !!! 

N3 pun jugak bercuti.....dia pun nak rehat jugak kan...he3x

Hujung minggu ni hari Sabtu & Ahad menghadiri walimah ....
cuti masak kawan2 !!! cuti jugak lah tu kan...

Hari Sabtu semalam lepas Zohor sempatlah jugak ke KL 
memantau anak2 yang sedang sibuk menghadapi exam...
dan dah mulalah membawa balik sikit2 barang2  Mohd drp apartment nya
sebab dah tak lama lagi dah nak tamat A-level nya....
bawak balik macam pindah rumah !!! 

Tiba rumah dah pukul 11 malam....

baki kek lapis coklat yang dibuat semalam....bawak untuk anak2
dah tinggal sikit daaaa....

tea - time petang tadi .....banana choco-dough & fried banana....
hahahha...kasi oomputih sikit.....dibeli selepas balik dari hantar Fahd ke asrama 

balik dari majlis kenduri kawen rumah YB Ayer Molek tadi...
nak ke rumah AJK PIBG pulak di Orphan Hill...( direct translation )
kami telah buat pertama kalinya "merasmikan" high-way ini !
kalau dari Ayer Molek  lalu ikut sini...boleh straight ke simpang JPJ Melaka....
boleh terus la ke lebuh Ayer Keroh....huhuhu...boleh "merempit" macam ni !!!

sirap roselle yang dimasak minggu lepas....
dalam botol tu adalah bunga roselle yang boleh dimakan ! 
simpan lah jugak...sari dua ni minum sirap roselle aje le.....!

sampai sini lah dulu.....ini N3 yang bercuti...ha ha ha.....




6 comments:

imanshah said...

wah geng ngan YB

sonata anak kancil said...

Imanshah: kalau tak jemput tak patut...jiran sebelah kampung...

ummu said...

salam sis
wah sedapnya kek cokelat tu
yalah kan kak
hujung minggu ginilah
masa untuk operasi rumah..
mesin saya tu sampai semput2,:)

sonata anak kancil said...

ummu : sama la....macam2 yg nak dioperasi kan...!

sally said...

Salam,

adussss..itu kek sgt menggoda..huhu

sonata anak kancil said...

sally : senang aje....buat la!