CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Thursday, September 23, 2010

Hanya ini tanda mata & terima kasih....

Esok dimaklumkan Unit Displin & Badan Pengawas mantan sekolah lama saya akan mengadakan jamuan akhir tahunnya @ jamuan meraikan perpindahan saya kerana saya berpindah baru2 ni dalam bulan Ramadhan yang mulia...maka majlis makan2 ni tak dapatlah diadakan pada hari berkenaan.....seperti biasanya sebagaimana orang2 berkata....orang memberi kita merasa....maka sebagai tanda mata & terima kasih kepada mereka 
yang selama ini  yang sangat2 komited menjalankan tugas bersama2 saya.....
hanya inilah yang dapat saya sediakan @ balas untuk seramai 24 orang.
Sesungguhnya semua tugas mereka tak dapat dinilai harganya 
dengan wang ringgit  .....semoga diri ini  akan sentiasa dalam kenangan mereka....



 mug kaca @ ceramic dari China yang belum diisikan
dengan pelbagai coklat @ candies @ gula2
- dibeli semasa jualan barangan dari sana di Carrefour beberapa bulan lepas
& sebenarnya memang diperuntukkan untuk tujuan seperti ini....
saya suke mende2 macam ini !



dalam mug ini disusun dengan rapi pelbagai candies / coklat / gula2 - 
di sarungkan dengan organza candy bag warna putih......
terserlah kebersihan nya - terserlah keputihannya - 
tanda simbolik - menunjukkan ketulusan @ keikhlasan hati...
yang tak dapat diluahkan melalui kata2....




sedap mata memandang ...comei tak???ngeh3x
( mata saya la...tatau lah mata mereka....
saya ni suka perasan je....
semoga mereka sudi menerimanya )


inilah tanda mata & 
tanda terima kasih saya kepada mereka.....


~~~~ sebelum ini pun tak tahu berapa banyak dah buat pelbagai jenis  door-gifts @ sovenirs

untuk mereka yang meminta saya membuatnya !!! ~~~~

15 comments:

a kl citizen said...

wah ada bakat kreatif ya sonata

jangan menangis masa acara ya....

imanshah said...

Hantaq ipoh satu

nadz said...

salam,

Cantiknya....
pasni mama nadz nak tiru-tiru buat juga macam tu,
indah berseni ketulusan budi!

penjejak maya said...

salam,

cenderamata yang sesuai ada untuk dimakan dan ada disimpan jadi kenangan..

kak su said...

Salam Sonata,

Salam Lembaran

Uh! Terharunya kalu dpt satu...

Wslm.

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

2 dlm 1
makan boleh
buat perhiasan boleh

Wassalam

Miecyber said...

Mesti mereka happy menerima buah tangan yang menarik tu...

Jejaka Desa said...

Mau penuh satu almari besor dengan koleksi ni

relevan said...

Lawa tanda mata itu..kalu dapat satu..heh heh!

ahmad humairi said...

makasih, makasih (eh rasa macam bagi kat aku pulak)...ko memang pakar buat sovenir ni...memang cantik!

ikan emas said...

IE pun suker benda-benda macam ni...

tapi faham...

nama tak der dlm senarai...ngehngeh

cikgu isza said...

kalau saya kan cikgu.. tak kisahlah apa jua cenderamatanya..
setakat ucapan trima kasih yang ikhlas pun buat saya terharu..

ustaz eds said...

salam...

nak jugak satu...hehehe
kreatif itu satu kurniaan...

love is forever said...

comel , suka wat kerastangan cam tu..

sonata anak kancil said...

KL Citizen : sikit2 tu boleh la...
kalau nangis - tahannnnn....


Imanshah : bila sampai sana habis berderai !


Nadz : tiru aje le....Nadz lagi teror cikgu seni !


Penjejak Maya : mug tu boleh letak atas meja...taruh la ape mende nak taruh dalamnya


Kak Su : alamak...macamana ni yer? seganlah kak su


Rozali : isi dalamnya dimakan..mug tu macam2 boleh buat hiasan ke...ape ke


Miecyber : suke punya ! depa tahu saya suke buat !


Jejaka Desa : tu lah tatau mana nak letak dah....


Releven : no problem...tapi jenis ni limited edition !


Ahmad Humairi : kalau ko nak suruh aku buat boleh aje...member punya fasal no service charge!


Ikan Emas : mai sini bersama2 berkhidmat dengan saya...keh3x


Cikgu Isza : saya pun ! jasa mereka tak terbalas...balas macamni...tentu sentiasa dikenang!


Ustaz Eds : mau berderai bila sampai ke sekolah ustaz - posmen keje ganas !


love is forever : kalau cikgu seni lagi le kreatif...!