CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Friday, September 17, 2010

frust betul la....macam mana ni nak buat???

terlebih dahulu ....semua masih mood raya kan?

okey - selamat hari raya ... teruskan beraya - saling kunjung mengunjungi - mengeratkan silaraturahim - ukhuwah Islamiah 


sejak akhir2 ni ini aku frust betul la....apa tak frustnya - semakin ramai gengster2 geng2 blogger dah follow aku ni....alamak - aku frust betul ramai orang ni dok memfollow aku ni.....


aku yang frust ni ...bila aku nak  follow balik - ini jadi masalah negara besar bagi aku....aku BUKAN sombong yer....usahlah korang kata mengata kat aku yang glamor kerdil ini....bila aku cuba follow korang....dia keluar macam di bawah ni....


lepas tu aku pun klik lah kat Google tu...dia keluarlah aku punya akaun....pas tu aku klik lagi....suruh masuk pasword - aku masukla password aku.....la keluar macam ni jugak......last2 tak boleh buat apa dah......ini satu contoh aku nak follow...ade lagi yang sama macam kat atas ni....JADI sape2 geng blogger yang terror tentang mengatasi masalah aku ni....TOLONGLAH aku yang tak tahu menahu bab2 yang canggih manggih ni....aku ni...nampak je macam terror benar - pada hal hapah pun tadak....!!!


JADI saya mintak maaafffff berbanyak sebab bukan kerana saya tak sudi memfollow mereka yang dah sudi follow AGK ini......jangan kata aku tak geng pulak yer....!!! terima kasih berbanyak mereka yang sudi memfollow AGK ni...yang masih belum follow tu...jangan risau - follow aje le!!!


TOLONG ajar saya....bila keluar macam tu ...saya klik kat Google - lepas tu bila buat semula - masih yang sama keluar....saya pun makin naik  bengong la......

34 comments:

imanshah said...

ayoo..teman idok berapa pandai la, dan tak gila glamour..opps silap tak glamour macam akak,,haha xdpt tolong

CT said...

hehehe...ciannya..cuma masukkan password..insyallah boleh..try lg skali...

a kl citizen said...

saya pun tak dapat nak menolong...

penjejak maya said...

salam,

goggle je masalah tu kat tenet insya-Allah ade la penyelesaiannya..

cikgu isza said...

saya pun tak habis nuntut lagi cigu..
tak dapat nak tolong...

Shifu67 said...

looooo ni senang je... ko hembus kiri, hembus kanan.. lepas tu ko baca ni.... marang perapu, marang keponden, semertilemmm.... elok je ko baca ...tilemmm tu ko tekan enter

ikan emas said...

biasanya masukkan password aje pastu ok laa..

atau mintaklah pemfollow tu bukak akaun dia kpd semua rakyat jelata tak kira duk google ke atau kat seantero dunia

tp kalau takleh gak

tak dapek la den nak nolong ee

al-lavendari said...

saya juga bermasalah untuk memfollow balik walaupun follower belum lah ramai. yang memfollow pulak tak tinggalkan komen. kalau dia orang tinggalkan komen senang sikit nak follow atau boleh letak di bawah bloglist. saya juga khuatir dia orang anggap saya ni sombong tak nak berkawan.

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

tak pa tak pa
niat dah ada...ok la tu

cuba lagi
mukin google sakit perut kut
he he

Wassalam

Ayah Zain said...

salam sak

biasanya bila dah klik google tu, dia akan ok aje. mungkin silap haribulan kot

sonata anak kancil said...

Imanshah: alamak tak dapaat tolong jugak? ingatkan hang boleh lah beri petua

sonata anak kancil said...

CT : dah banyak kali masuk password - tak boleh jugak

sonata anak kancil said...

KL Citizen : kalau lah kita punya major - senang kan !

sonata anak kancil said...

Penjejak Maya : kalau google pun tak faham !!!

sonata anak kancil said...

Cikgu Isza : gi belajar pandai2 lagik!!!

sonata anak kancil said...

Shifu : ilmu apa ko ajar ni ... lagik aku tak faham !

sonata anak kancil said...

Ikan Emas : tak dapat jugak dah macam2 jenis password masuk ! diorang tak kasi kita follow gamaknya...tak dapat kawan lah...ngeh3x

sonata anak kancil said...

Al-Lavendari : ohhh sama jugak masalahnya....gamaknya bila kita nak follow - diorang tak nak terima kita tak? ...kita nak kawan kan???
pas tu tak dak pulak nak tulis notis...kalau macam kita yang senang - sape nak follow - follow aje le!

sonata anak kancil said...

Rozali : dah lama mende ni macam ni...kalau google sakit perut dah lama saya amalkan dasar tutup pintu !

sonata anak kancil said...

Ayah Zain : mana boleh silap haribulan...betul memanjang ! hari ni 18hb...jemputan open-house & kenduri kawen...kalau salah miss soru la !!! ha3x

KAMATO said...

cikgu, sesekali musim raya2 gini google pun senak perut juga

sonata anak kancil said...

Kamato : dah lama dah benda ni berlaku.....biaq pi la...

ahmad humairi said...

salam aidilfitri,

rakyat jelata dah tahu ko frust...rakyat jelata memahaminye dan sempena raye ni sume saling memaafkan. ape kata ko buat blog laen...jangan padam blog ni dan kami pakat folow balik ramai-ramai.

sonata anak kancil said...

Ahmad Humairi : buat blog baru? tak payah la...aku ni suka stay pada yang ade dan kekal forever yg ni aje...ko tengok dah berapa tahun blog aku ni??? I stay cool...he3x

relevan said...

Kome pun pernah kena gini..tapi dah lupa lah pulok guana kome buat..ishk2

sonata anak kancil said...

Releven : cuba rujuk semula macamana nak buat ! kesian kat diorang ni....
( dok perati2 hutang hang tak mampu dibayar!!!)- ngeh3x

Miecyber said...

Ohh.. camtu ker...

sally said...

x per.. i will follow u..hehe

sonata anak kancil said...

Miecyber ; ntahlah...tatau nak buat macamana lagi...

sonata anak kancil said...

Sally : Tq...jom follow aje le...

izan said...

saya pernah juga jadi cam tu... bila login bukan keluar bunga kita yang selalu tu tapi keluar lain... tu yang kadang sampai nama sekali 2 yang keluar tapi icon lain2... frust betul..

sonata anak kancil said...

Izan : sama juga yer...jadi bukan salah ibu mengandong !

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sabo ye...banyakqn makan kueh raya

sonata anak kancil said...

Brutalso: kuih raya pun dah makin susut...