CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Tuesday, September 7, 2010

Baju Merah !




Dalam kesibukan bersiap2 untuk menyambut kehadiran hari lebaran 
tak disedari - 5 daripada 7 ahli keluarga berbaju merah....
bila anak2 nak keluar lepas solat tadi  
baru sedar masuk kereta semuanya berbaju merah...


baru2 ni pernah hubby + farahin + aku  berbaju merah jugak..
lepas tu DJ kat kedai siap sound ....selamat hari raya abang baju merah !
baru perasan kami semua berbaju merah....
ahli keluarga aku ni semuanya peminat merah...
tema baju raya tahun ni pun ada unsur2 merah !!!
last year kemerah2an  bata  - 
tahun ni nak kemerah2an jugak .... tapi macam cream coklat je...
mata suka tengok warna gitu aje...nak wat camana kan...
kalau orang perasan saban tahun macam baju sama je...he3x


~~~ selamat hari raya ~~~

25 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin

nak duit raya hehe (^_^)

Ayah Zain said...

salam sak?

ni mesti rumah sukan kat sekolah, ahli rumah merah jugak yer

NuR said...

hehe..
mesti bersemangat pada pagi raya.
org kata, warna merah ni memberikan tenaga..

selamat hari raya..
=)

rosli said...

Salam Hjh,

Itu baru namanya bersatu hati...
best.

Selamat Hari Raya dan mintak maaf klu ada tersalah bahasa atau terkasar bahasa.

Shifu67 said...

selamat harai raya... salah silap harap dimerahkan... ehhh... dimaafkan

hazeleyed lady said...

ok lah tu!
Merah tanda ceria dan berani.

keep smiling.

EpoL ღMadd said...

Agaknya hari pesta tema warna merah kot,
adik-adik Epol and the geng pun pakai merah.
Nasib baik tak pakai sama, boria sepanjang dalam ekspo raya kat tempat Epol. bhaha! ^^"

ina said...

Salam Aidilfitri buat cikgu sekeluarga.

Hi hi hi...mata saya nie pulak dok berkenan kat hijau je. Mungkin masa sekolah dulu2, rumah sukan rumah hijau kot.

luahfikiran said...

Salam,
Setakat merah, rasanya OK. Jangan merah + kuning + biru sudahlah. Jadi macam ....... . Apapun, Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin.


P/S.
Ada terima komen AGK tapi tak boleh nak publish dalam blog. Jadi copy n paste sahaja. Mungkin ada masalah teknikal. Agaknya itu sebabnya AGK tak boleh nak follow LF. Macam mana kalau kita saling blog list? Dgn cara ini, LF dapat tahu entri terbaru blog AGK.

imanshah said...

ingatkan geng baju merah yang memberontak kat thailand

Yunus Badawi said...

Emak Adam dan anak2 dara aku pun pakai baju kemerah2an tahun ni. Bujang kecil2 3 org tu pun dah jumpa baju merah. Aku dan Hazwan aje belum ada yg merah huhuhu

al-lavendari said...

salam.

asal jangan sokong Thaksin Chinnawat sudah ! hehe

selamat hari raya, maaf zahir batin.

piewahid said...

selamat hari raya cikgu baju merah. he3...

**************************************

1. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.

2. Semoga segala doa, ibadah dan taubat kita dimakbulkan-Nya dan semoga berbahagia dunia akhirat.

3. Terima kasih sudi menjalin silaturrahim yang sungguh bermakna & berkongsi pengalaman yang sangat berharga.

4. Terima kasih kerana sentiasa memberi sokongan.

5. Berhati-hati di jalanraya.

relevan said...

Selamat hari raya !

Cikgu Ma said...

Salam Sis
wah bestnya sedondon belaka.
selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir batin,ya

Rozali said...

Salam 29 Ramadhan Cikgu Sonata

nasib baik lembu sekarang tak sensitif lagi dgn warna merah
he he

SELAMAT HARI RAYA

Wassalam

::FAIZ FARISH:: said...

Selamat Hari Rayahee

cikgu isza said...

salam cikgu..
nak duit merah lima keping..
:)

rezeki said...

merah cantik dan menarik hehehe

Kak Nora said...

Cikgu Sonata,
Meriahnya Raya dengan warna merah...Selamat Hari Raya 1431H

sonata anak kancil said...

GKSB: selamat hari raya...duit raya kat bank..he3x


AZ: betul !!! masa sekolah dulu saya rumah merah...wow garang you...he3x


Nur : bertenaga dan ceria selalu...


Rosli : sama2 kita bermaafan ...0-0...baju bertema gitu...saling bersatu hati!

sonata anak kancil said...

Shifu : sedia maafkan ! salah eja pun dimaafkan...yang penting maksud sampai & faham


Hazeleyed : raya2 ni kalau kusam ..tak ceria la...ha3x


Epol : boleh buat kumpulan nasyid macam ni...


Ina : ok lah tu....kalau nampak hijau ...dah cam dah keluarga Ina la tu....nak sekodeng kat Pringgit la...

sonata anak kancil said...

Luahfikiran : itu warna asas...ok la...lawa gak ! ok no problem...nanti kita cuba link ... TQVM


Imanshah : opppsss...takut la...tak fasal2 kang kena boikot


Yunus Badawi : tak rock la ko tak pakai baju merah...kita orang tempah satu set daaaaaa....


Al-Lavendari : tak sokong !!! saya rakyat Malaysia tulen...!

sonata anak kancil said...

Piewahid : selamat hari raya dari cikgu berbaju merah...hang baju warna apa pulok???

saling bermaafan lah kita di alam maya ni...0-0


Releven : selamat hari raya untuk mu jua


Cikgu Ma : sedondon senang orang kenal - satu keluarga !


Rozali : alhamdullilah malam ni malam akhir terawih...syukur dapat bersama anak2 semua

sonata anak kancil said...

Faiz : selamat hari raya...maaf zahir dan batin


Cikgu Isza : duit merah??? susah apa cikgu...cat aje duit2 tu dengan kaler merah...ha3x


Rezeki : awak baju merah jugak ke??? boleh join ni...selamat hari raya


kak Nora : dah suka merah kak...kalau tak merah...macam tak ok je...he3x selamat hari raya kak !