CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Friday, November 13, 2009

Teh Tinggi

Kad yang diterima khas untuk Sonata

Ha ha ha....masa hidangan penuh lupa nak snap ... habis dah....

Tak sah pegi jamuan kalau tak dapat door-gift & cabutan nombor bertuah .
Nombor aku kali ni ialah 56 .....Sesuai la tu umur nak bersara nanti! Sab0-sabo....lambat lagi Sonata - ko keje lagi le! ngeh ngeh ngeh...

13 comments:

n@m@n said...

ala..nanti ada option sampai 60 tahun akak sonata sambung la ye


hehehe

sonata anak kancil said...

Naman : sampai mati la jawabnya jadi cikgu ni...sambung - sambung....tak payah la - keputusan muktamad! mata makin kelabu - tangan dah terketar2 - kaki pun dah berjalan ke arah rumah tiang dua!

maiyah said...

takkan dah pikir nak bersara kot :)

hans said...

sedih tak nak bersara?
cabutan bertuah tu memang bertuah saper yg dapat

sonata anak kancil said...

Maiyah : Jeles tengok orang nak bersara nih....sebab utama boleh dok rumah...rehat dari tugas2 rasmi


Hans : nak bersara? ade sedih & ade gembira....semua cikgu bertuah!

nza said...

kelas gitu....dh wat annual dinner..Kita blum lg.

sonata anak kancil said...

Nza : kena buat awal sebab next week ramai cikgu dah mula jaga periksa - itu pun ade juga yg tak datang sebab memeriksa kertas & meeting2 / kursus....he3x. keje cikgu kan , semua ikut arahan!

Cikgu Adham said...

salam.. hheh heh heh mantap ni...

sonata anak kancil said...

Cikgu Adham : sekolah sana ade buat tak macam ni? rasanya lebih seronok lagi meriah kalau kita buat ala kenduri2 kampung kan! kat bandar macam ni la....

xiiinam said...

Musim raya cikgu...di hujung tahun macam nilah...kan! Kenyang kita...setelah setahun 'berlapar dahag'a..he..he..

insan pendidik said...

salam,

kire sonata ni bertuah lah orangnya. Nanti sok bile dah bersara terasa pulak nak ngajar balik hehe

ONE ZABA said...

meh pekena teh stoberi pulak...

sonata anak kancil said...

CkLah : inilah antara keuntungan sebagai guru....anak murid belanja makan bila penghujung2 tahun....he3x....semalam sebelum hi-tea, murid2 1Muzik belanja McD!
( double kenyang )

Insan Pendidik : hari ni cakap tak nak! tatau la....mungkin kita akan merindui alam kerja kita....

OneZ : aku tahu la ko sorang aje ade teh stroberi...kalau ade lebih2 tu ko hantar la kat aku ni....