CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Saturday, November 14, 2009

Contest : Apa yang berlaku? Sebelum & Selepas


sangat happy sebelum berbicara



selepas berbicara

sape menang sape kalah? sob....sob.....


****************************************************

Contest

Apa yang berlaku sebelum & selepas....

Lihat gambar di atas...

Sape2 yang melintasi di sini, jika berminat nak meneka apa yang berlaku
sebelum & selepas, silalah berbuat demikian.....


Tiada syarat yang mengerikan....very simple & very clear


Hanyalah :

Add blog Asam Garam Kehidupan di bloglist @ blogroll anda semua dan
jadilah follower AGK ( yang belum follow lagi )

Yang dah sudah follow tu,
korang terus ajelah meneka2 apa yang sebenarnya berlaku.....


Tak payah tulis panjang2 - jawapan ringkas :

Sebelum....................................

Selepas.....................................

3 bloggers yang membicarakan dengan tepat @ sipi2 tepat akan
menerima special gift from Sonata - keputusan muktamad


Contest ini dilanjutkan di Malaysia sahaja sehingga Jumaat 20.11.09

sekian

jom apa tunggu lagi!







18 comments:

imanshah said...

tibe2 yang sorang terkentut kot..tu yang muka malu2

rahmanw said...

salam....
berebut pakwe ke?

maiyah said...

haha dah jwb siang siang :D

Bapak said...

Bapak cuba (belasah) jer...

Sebelum : bergambar kenangan selepas makan bersama buat kali terakhir sebelum berpisah jauh

Selepas : menahan rasa terharu kerana perpisahan

p/s : Kak Sonata, betul ker kedua2 gambar tu ada kesinambungan? rasa pelik sikit pasal dlm gambar 1, sorang pakai tudung hitam, sorang pakai tudung oren. tapi gambar 2, dua2 pakai tudung hitam...heheh

Yunus Badawi said...

Malam ni aku jam sikit. Lain kalilah aku teka kalau ada idea.

daydeck86 said...

salam kak SAK
saja nak mencuba jerk
ehehehheheee


Sebelum - melancong ke dalam negeri bersama2

Selepas - Our family's friend mother passed away

abu muaz said...

suaminya kini, suamiku jua.....aku dah pemenangnya..... ha,ha,haaaaaaa.

cHeRyNa PiReS said...

Sebelum
---> cerita benda kelakar

Selepas
---> nangis sebab ingat kenangan lama

ntah! betul ke nieh?:)

abu muaz said...

lambat lagi ke tarikh istihar pemenangnya? tak sabar niii....

sonata anak kancil said...

Kepada semua yang telah mencuba meneka2 - peluang masih dibuka lagi!

Abu Muaz : sampai Jumaat - beri peluang lagi....lagipun sibuk dengan tugas rasmi sebab nak cuti sekolah ni

sonata anak kancil said...

Kepada semua yang telah mencuba meneka2 - peluang masih dibuka lagi!

Abu Muaz : sampai Jumaat - beri peluang lagi....lagipun sibuk dengan tugas rasmi sebab nak cuti sekolah ni

atty's said...

cari idea dulu ..

LiNda said...

salam kak...

Gambar pertama : Suka suki and bergembira... macam2 cerita tntg dulu-dulu ...


Gambar ke dua : Sedih perpisahan ...

GPI SKSV said...

eden torai..

Sebelum: Happy sbb 1st tima mencuba kamera @ handphone canggih yg dibeli di shopping mall kat melaka...

Selepas: sedih.. bila kamera itu dah diragut.. kereta mereka kena pecah kat trafik lite masa nak balik..

(hantam saja la..)

sonata anak kancil said...

Atty's : ada masa lagi

Linda : cuba lagi

GPI SKSV : cuba lagi


selamat meneka2 semua....

Duan said...

sebelum dapat hidayah..

sebepas dapat hidayah..,
tu yg jadi senyum dgn siqoh tu..
haha..

n@m@n said...

Sebelum- JOm kita bergambar dengan spek baru ni

Selepas(dlm keta)-eh..aku tersilap beli spek laki la..


hahhahahahahha

ONE ZABA said...

mesti diorang tu tak tahan bau kentut tukang ambik gambar.