CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Wednesday, October 12, 2011

Daripada TADIKA sampai ke UNIVERSITI

KONVOKESYEN KE 27 UIAM 
9 OKT 2011 (AHAD)

ni profesor  mana pulak dah ...nak terima scrol jugak ka....

 aikkk...dah tukar profesor pulak....

inilah 2 beradik yang macam kembar tapi tak kembar pun....
Farhan & Fatehah - sejak Tadika sama sekolah 
masa baru nak kenal apa itu ilmu - mula tahu baca A,B,C , alif, ba, ta...
sama2 grad TADIKA IHKAM di TAMAN JASA SG TUA, SELAYANG,SELANGOR D.E, 
 dan sekarang sama2 grad UIAM - Bachelor of Laws (Hons) - LLB
si adik ekspres - si abang ikut belakang ! 
ke2,2 nya sekarang masih terus sambung belajar lagi...
si adik sambung Syariah  - 
si abang sedang sibuk try buat research RA @ akan buat chambering 
selagi boleh sambung le....sampai tak tersambung....


InsyaAllah tahun depan kita berkonvo lagi.....


12 comments:

IMANSHAH said...

salam

seronoknya dapat konvo serentak..tahniah ye hajah..sejuk perut ibu

rezeki said...

salam

tahniah cikgu SAK

alhamdulillah

daydeck86 said...

tahniah kepada mereka...

atuk said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

Alhamdulillah
Syukur
Tahniah

moga terus berjaya dan cemerlang diatas landasan Islam

Wassalam

Kak Imun said...

Tahniah buat mereka berdua. Semoga terus berjaya di masa akan datang....:D

JunAina said...

wahhh...TAHNIAH...

bestkan melalui saat2 macam tu...

Sally said...

Congratz!!! To both of them also to their proud & happy parents!! Sally tompang bangga dan gembira..

AKO @ retna said...

salam kak,

tahniah..
erk anak2 akak ker tu?

che mid said...

Alhamdulillah dan tahniah ya... cerah masa depan eh tetiba teringat kata-kata ni pulak..

che mid said...

Alhamdulillah dan tahniah ya... cerah masa depan eh tetiba teringat kata-kata ni pulak..

rosli said...

Hjh,

Tahniah pada Hjh dan keluarga

Zaitun said...

Alhamdulillah,tahniah.