CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Sunday, November 23, 2008

"Jual tudung"



Pagi2 tadi 6.30 pagi buat brisk walking dulu kat Stadium Tun Fatimah.
7.30 dah siap 2 pusingan.


Wow hari ni aku mendobi tudung. Dah banyak sangat tergantung2 dalam kabinet. Kalau takat sekali 2 pakai tu, tak perlu basuh2 selalu.Dah cuti 'sepenuh' masa ni, hari ni memang kerja aku meng=update urusan rumah.

1.30 nanti hantar baju Mohd ke asrama. Minggu ni last dia kat MOZAC. Selamat tinggal Mozac, tapi abahnya masih di sana lagi sebagai YDP PIBG!!!

1 comments:

JINGGO said...

cgu sonata - terima kasih kerana komen di blog saya.ni nak bagi tahu : saya dari ECO KID ADVENTURE - Pusat Pendidikan kami di Gomabk..mengenai Adventure Team tu - insyallah ada ruang mungkin kita boleh kenal suatu hari nanti...