CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Saturday, November 1, 2008

Deepa-raya

27.10.08 cuti umum - Happy Deepavali, dan masih ada lagi sambutan open house hari raya. Petang, aku & hubby beli cake birthday untuk Mohd - bagi suprise kat dia, walaupun sepatutnya pada 25.10. Biarlah dia makan bersama kawannya untuk final year di Mozac.Pergi jumpa Mohd, sebab dia minta belikan cream , katanya gatal2 kat kaki. Terperanjat dia sebab tak sangka aku beli kek.

Lepas tu, pergilah ber deepavali ke rumah staf hubby dulu2.Masih tak lupa , hanya makan kuih2 kering saja.Ada juga nasi beryani & tosei , tapi tak makan. Lepas tu gi beli tiket bas hubby nak ke Ipoh pada 28.10. Jauh2 ni dia penat nak drive, nak bas lagi best.

Lepas magrib, jiran depan rumah jemput makan pulak. Masih suasana hari raya! Makanlah nasi ayam , ada juga yang lain, huh dah tak larat nak makan malam2 ni...Hari ni deepa-raya...


1 comments:

fatehah said...

wah.ade org dapat kek..