CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Tuesday, August 19, 2008

Happy Birthday




19.8.08, hubby's birthday. Yang ke berapa? hah dah hampir 1/2 abad.Seperti tahun2 sebelum, birthday ni ingat punya. Kad warna gambar kartun2, kasi joke sikit. Ok gak. Balik kerja, aku hadiahkan kek yang ditempah khas - 1st time aku jadi pelanggan pertama, adik aku buat. Ini gambarnya, oklah pada beli kat kedai2 kek di luar, baiklah homemade lagi best.Minum petang+makan malam sekali - roti canai+tosei+mee goreng. Oklah tu...Makan banyak2 lain jadinya. Ini semua gara2 umur makin meningkat, kesihatan mesti dijaga. Alhamdullilah takat hari ni tak de lagi tanda2 sakit seperti kebanyakan orang umur2 macam ni. Itulah hadiah yang paling berharga untuk hari ni.

5 comments:

bawang merah said...

happy birthday abah!

kek tu, cam tak caye ciknor buat..

p/s:photos taken wif k550i..(nak gak tu..hahaha)

fatehah said...

waaahhh..macam sedap je kek tu!
cayalah cik no..ni nak belajar jugak ni..

isk..rindu nak makan masakan umi..
(macamla duduk oversea)

alahai..susahla orang dah ada hs baru..evryseconds nak snap gambar...
(wekk)

obor obor said...

tu la..dah lame tak makan masakan umi..klu dok rumah confirm gemuk..umi masak sedapppppppppp

sonata anak kancil said...

Ok hujung minggu ni semua mesti balik, first day puasa.

fatehah said...

okey!!

sila masak sedap-sedap.

yeehaaaaaa