CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Wednesday, August 20, 2008

Buku Program

Petang semalam 19.8.08, ajak In gi ke BP untuk hantar contoh buku program bos nak pencen yang dah siap untuk dicetak. Sebelum ni pun aku dah pernah buat kad ucapan untuk bos lama yang kena tukar. Bos baru pulak masuk tengok kad yang aku buat cantik & reasonable boleh guna, dia minta tolong aku uruskan. Aku uruskanlah, orang minta tolong kan, akan2 datang ada orang tolong aku pulak. So far so good, kenalah buat baik selalu dengan orang, nanti adalah kat mana2 sekalipun orang berbuat baik dengan kita pulak. Jadi selagi ada nyawa di badan ini, hidup ni kena berhati2, jangan berbuat yang orang tak suka, sentiasa berbaik dengan semua orang. Contoh, aku beritahu hubby, janganlah cakap tu suka main cakap lepas. Eh dia jawab pulak, benda yang tak betul aku marahlah...Yelah aku kata, cakaplah baik2...awak tu selalu nak naik angin...Aku ni selalu jadikan dia orang penyabar...Awak ni, satu Melaka orang kenal, kalau buat tak betul, aku juga terbabit, sebab aku pun ramai juga orang kenal!(perasan).

4 comments:

fatehah said...

haha..nak buat macam mana kan kalau dah famous...adehh.
susah ni jalan ngan public figure..ngan kita2 sekali kena ikut protokol.hihihi..jgn marah!

obor obor said...
This comment has been removed by the author.
sonata anak kancil said...
This comment has been removed by the author.
sonata anak kancil said...

Ya, agak susah kalau jadi public figure, sebab tu kami jarang keluar bersama