CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Saturday, April 9, 2011

nak cuti panjang ? - jom esok mesti ganti sekolah !!!

esok kena ganti sekolah sari lagi....cuti untuk ganti masa raya Deepavali nanti...tapi sekolah aku ni tak ambik lah sampai 1 minggu ...kalau tak lagi banyak lah kena ganti !  sikit2 cuti cukuplah...lagipun dah nak hujung2 tahun...kerja banyak nak kena beres....

mulai minggu depan...sangat sibuk ! ala sibuk2 pun....tulis N3 gak...hahahahaha....ni lah satu2nya untuk release tension dengan macam2 kerje kat sekolah.....tak sabar tunggu cuti pertengahan tahun ni.....sabo-sabo cikgu...

saat2 begini sedang sibuk persiapan hari anugerah cemerlang akademik dan mesyuarat agung PIBG pada 21 April...dalam masa yang juga sibuk persiapan untuk pengelolaan pertandingan bola tampar peringkat negeri yang akan berlangsung pada 25 - 28 April....tapi ni diurus oleh cikgu koku...aku pun sikit banyak kena tempias jugak ! apa tak nya dalam sibuk untuk hari anugerah & pertandingan bola tampar ...bos kena pergi kursus !!! ala hai....nak buat macam kan ? nak tak nak  meeting2 aku kena chair.....it's ok...semuanya adalah satu latihan untuk aku...ha3x...perasan je ...

bye....sampai sini dulu......

8 comments:

IMANSHAH said...

samalah..selamat berseolah ganti..huhu

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

banyak bekerja
minda pun berputar
boleh sihatkan badan

Wassalam

NzA said...

sk sy boleh trlepas pndang sk ganti hr nie....GPK 1 prasan masadh nk blk smlm so trpaksa postpone next week.....

Usop Wilcha said...

Selamat menganti cuti...Hheheheh

Manusia jadi komoditi

Sally said...

Serupa lah..sedang menghitung hari cuti pertengahan tahun!!

Dearie Pearls said...

sampai sekarang tak reti nak main bola tampar. bola jaring OK lagi. hehehe..

dah bertahun rasanya tak pegang bola.. alahai...

*selamat hujung minggu :)

abu muaz said...

hari ganti persekolahn paling saya benci masa sekolah dulu...

Che Mid said...

selamat mengganti kelas cikgu-cikgu sakalian..