CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Monday, May 14, 2012

Projek Mega Sudah Hampir Siap

Hari istemewa akan tiba . 16 Mei akan disambut lagi - Hari istemewa bagi warga guru.
Seperti tahun yang sudah2 biasanya para pentadbir akan memberi cenderamata kepada semua warga sekolah...semua peringkat lapisan staf.

Saya membantu melaksanakan projek mega khas daripada Kumpulan G8. Pentadbir sekolah tahun ini bermurah hati menghadiahkan setiap warga sekolah - guru - staf sokongan - staf kantin - pekerja swasta & tidak lupa staf keselamatan - semuanya akan menerima cenderamata daripada para pentadbir sekolah.

Tahun ini dapat cenderamata berupa  tupperware yang berisikan coklat dan gula2 yang diletak dalam "sarang" burung - sekadar sebagai pemanis mulut untuk santapan menyambut Hari Guru 2012 di sekolah saya. Ada sesiapa nak order? Order tupperware....bolehlah order dengan saya...he3x




Inilah tugasan saya dalam 3/4 hari ni menyiapkan cenderamata ini....siap sudah....tunggu nak menyelitkan bunga2 kecil / reben aje. Esok sempat lagi ni....he3x

SELAMAT HARI GURU 
DIUCAPKAN KEPADA SEMUA GURU MALAYSIA

10 comments:

iizza said...

menarik juga cenderahati camni kan..bekas leh guna..coklate leh makan..^_^

Kunang-Kunang said...

Bestnya dapat gula2 dan yang best sekali dapat bekas tupperware.

rosli said...

Hjh Zaleha,

Selamat Hari guru khas untuk Hjh Zaleha dan kawan2 guru yang lain. Jasa guru2 saya, saya kenang hingga akhir hayat saya.

sonata anak kancil said...

Izzah - betul tu...kita fikirkan yang sesuatu yang orang akan gunakan...pening jugak nak memikirkan ni! saban tahun begini la...

sonata anak kancil said...

Kunang-kunang : yer...sgt best - sy yang cadangkan seperti ini! kita pun tolong bagi free service je

sonata anak kancil said...

Rosli - Terima kasih - guru lah yang "menjadikan" kita seadanya pada hari ini...saya pun berterima kasih kepada mantan guru2 saya

KAMATO said...

Selamat Hari Guru

Nida said...

Selamat Hari Guru kak....

Rindu pula nak menyanyi lagu Hari Guru.. dah 4 kali missed :(

sonata anak kancil said...

Kamato - terima kasih

sonata anak kancil said...

Nida - Selamat Hari Guru juga untuk Nida - tak lama dah tu...tahun boleh lah sambung nyanyi...he3x