CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Friday, June 24, 2011

yeaaahhh....! sangat gembira hari ini !

Hari ini aku sangat gembira !


1. Aku sudah tidak terbelengu lagi  "berhutang" dengan kad ini ! best-best....
biar betul....bahaya-bahaya ni - ini adalah kad berlesen...! dah tutup akaun dengan kad ni...
walaupun dia suka beri credit yang sesuei dengan upah aku setiap bulan....malas dah nak guna...
expire date pun lambat lagi tahun depan lo.....tak pe tak pe...lagipun aku bukannya guna sangat - bila perlu - aku gunakan kad  ni.......kalau tak - tak ade le...jangan cari fasal - suka2 nak belanja guna kad ni....tanggung sendiri le !

2. Aku gembira juga kerana voucer cuti2 dan makan dah jumpa !!! best-best...
operasi mengemas2 masih diteruskan .... selagi ada bahagian  yang di renovate tak siap2 lagi - selagi tu lah aku dok kemas-kemas - tak habis2.....2 bilik kat bawah ni belum ditukar siling nya....tukang yang buat ni ada kerje di tempat lain dulu....tak kisahlah - aku bukannya nak segera pun - janji sebelum raya ni siap...memang boleh  siap lah...

sekian dulu....esok urusan lain pulak...sib baik tak ade Latihan Dalam Perkhidmatan (LDP) esok. Bos ganti pada 2 Julai - Sabtu depan ni.....INGAT cikgu2 semua - kita berlari 1M 1S yer...hari Sabtu depan seluruh negara semua warga pendidik berlari  serentak 7.45 pagi...hu3x....masuk genesbuk you...

14 comments:

musollahehsan said...

SALAM,
ALHAMDULILLAH, BERSYUKUR !

IMANSHAH said...

Tak sabor nak berlari

Sally said...

Yeahhhh..Tompang gumbira!!

Alorrrr... 2.7.11 tu uhukssss..

sonata anak kancil said...

musollahehsan: w'salam...yessss...sungguh gembira

sonata anak kancil said...

Imanshah : nak suruh kameran fokus kat akak...he3x...dapat masuk tv!

sonata anak kancil said...

Sally : jommmmm...kita lari - lari !

Ummi Humaira said...

assalamualaikum kak...

ummi nak tanya sikit pasal lari2 tu , kalau anak2 ummi tak join tak per ker coz ummi nk bawa diorang g Shah Alam , along depa ada mtq..

Nizam said...

Lari lari kite lari.Badan sehat otak cerdas.....

ahmad humairi said...

Saya tak lari, saya uruskannya aje. Kalo disambung-sambungkan trek larian tu seluruh negeri mesti sampai dari perli ke sabah ek?...xyah pakai bocer....

ahmad humairi said...

perlis lah!

sonata anak kancil said...

Ummi : w'salam - gunalah kebijaksanaan Ummi urus dengan cikgu2nya...sebab semua murid akan didaftar dan diberi nombor...(ala -cakap aje ade urusan penting-kalau sy no hal...)

sonata anak kancil said...

Nizam ; awok pun boleh lari sama - join dengan anak2 kalau dah bersekolah / penglibatan komuniti amat digalakkan

sonata anak kancil said...

Ahmad Humairi : aku dapat masuk tv jadi le...he3x -

sonata anak kancil said...

Ahmad Humairi: ala lari pun 1.5 km - dekat aje...