CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Sunday, June 24, 2012

Itinenary ringkas : Australia

Itinenary  ringkas pengembaraan ke 2 buah negeri :
New South Wales (Sydney) & Victoria (Melbourne)  Australia 

26.5.2012 - KL - Melbourne                          - selesai 
27.5.2012 - Melbourne - Sydney - K5           - selesai 
28.5.2012 - Blue Mountain - Pn Zaidah
29.5.2012 - Darling Harbour - Hard Rock Cafe - Wildlife - Madame Tussauds Sydney - K5 - 
                    Vivid Sydney (Festival of lights) 
30.5.2012 - Opera House - Royal Botanical Park - Paddy's - Auburn - Vivid Sydney
31.5.2012 - Sydney - Melbourne
***************
31.5.2012 - South Yarra - Melbourne Visitor Centre - city tour
01.6.2012 - City Tour + + + + - Cruise - city tour
02.6.2012 - Moonlit Sanctuary - Kaola Conservation Centre - Pannys Chocolate - Churchil Island -
                    Philip Island
03.6.2012 - Victoria Market - City Tour
04.6.2012 - City tour - Napoleon Masterpieces - city tour
05.6.2012 - Melbourne - KL


******** akan di catat satu persatu 


10 comments:

mama ju, said...

Salam sejahtera cikgu.

Dah faham cikgu!
CT nURHALIZA pun ke sanakan?

rosli said...

Hjh Zaleha,

Wah padat jadual perjalanan Hjh, saya terkenang ke Melbourne tahun 1995 lalu....lama dah tak ke Australia rupanya....dulu pergi pun tugasan rasmi. Insyallah bersama2 anak2 di masa hadapan.

Nur-nba said...

Padatnya jadual perjalanan akak.. Bilalah nak dapat bercuti ke sana?

ISZA said...

Bila lah giliran saya pula untuk merasai semua ini..

atuk said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

lama tu...11 hari...puas berjalan

sonata anak kancil said...

Mamaju - tak jumpa pulak datin ct ni.

sonata anak kancil said...

Rosli - agak padat - biasanya gitu lah mana2 destinasi - keluar pagi - balik petang / malam - insyaAllah anak2 sdr akan berpeluang ke sana / skg bila2 pun boleh pergi...senang je - sy jalan sendiri - tentu byk berubah berbanding 1995 dulu

sonata anak kancil said...

Nur-nba - agak padat - tapi relax - bila cuti sekolah bolehlah plan ke mana jua.

sonata anak kancil said...

ISZA- insyaAllah bila anak2 dah besar /rasa dah selesa bertugas - bolehlah plan ke mana2 ja

sonata anak kancil said...

w'salam Atuk - betul tu - tapi masih ada / byk lagi yg belum sampai - kalau nak pergi lebih detail - sedia pulus aje le !