CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Friday, January 18, 2013

Selamat Tinggal Melbourne.....

4 hb Jun saya dan anak menghabiskan masa sekitar Melbourne CBD....

5 hb Jun 2012 dah nak fly back.....kami dah booked shuttle bus pergi ke airport - angkut bag pagi2 buta (sebelum subuh ) - subuh kat airport. Selamat tinggal Melbourne - sangat best....insyaAllah akan sampai lagi ke bumi Aussie ni. Dengan cuaca nya yang nyaman (walaupun musim sejuk - tak lah sejuk sangat). Lebih kurang 8 jam terbang - selamat sampai di LCCT, KL....hubby sedia menanti !

bye - bye...tamatlah sudah N3 tertunggak ke bumi kanggaro ! 





bye....what's next? 

4 comments:

Kak Mahh said...

oBestnya....dapat jejak kaki sini.

sonata anak kancil said...

yer sangat best...insyaalah ada reaeki nak pergi lagi

sonata anak kancil said...
This comment has been removed by the author.
Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.