CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Wednesday, July 18, 2012

Ke Town Hall Train Station - 8

Selasa 29.5.2012

Dari Darling Harbour - kami berjalan menuju ke Town Hall Train Station - nak kata jauh tu - tak ade le jauh sangat, bolehlah berjalan2 santai  - oleh kerana melalui kawasan bandar - tak lah terasa penat berjalan kaki ni..,kata nak explore bandar kan...barulah ada rasa teruja sikit melihat bandar ni....kawasan bandar yang bersih....terasa aman ! mungkin musim sejuk kot....rasa cool aje....okey kita saksikan sekitar bandar ni.




nama jalan tak tak tahu la...ape ke nama...yang penting suka tengok daun2 pokok tu yang luruh dan bertukar warna !  orang Sydney tahu lah nama kawasan ini....! seingat saya jalan ni  menuju ke Town Hall Train Station ni...

****sekian**** jumpa lagi

1 comments:

FatihaNur said...

Salam tuan punya blog..

cantik sgt pic2 ni...( huhu smbil pikir bila la nak smpai sydney neh...)