CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Tuesday, May 13, 2008

Happy Mother's Day & Happy Birthday

11.5.08 Ahad - Happy Mother's Day & Happy Birthday to Farahin.Lunch kat Shakey Pizza Jusco. Mulanya aku tak nak join, tapi anak2 ni dah buat planning nak lunch aku ikutlah juga. Apa tak bengang, Farhan dahlah bangun lambat, bilik dia tidur tak reti2 nak kemas. Aku cukup fed-up kalau urusan rumah tak beres. So apa lagi , aku mengemop lantai bilik dia. Kena buat, walaupun hari ni sepatutnya Hari Ibu!!! Aku cukup fed-up kalau rumah ni tak di mop berabuk. Kalau mop bersihlah. Rumah yang berabuk macamlah rumah tak berkemas. Jadi aku punya feel, rumah mesti bersih. Barulah sedap nak rehat, bukannya tak berkemas. Aku dapat gelaran oleh Farahin = Profesional & Perfectionist.Ye le tu.Kalau buat kerja apa pun, semuanya kena tindakan segera. Tak boleh lengah2, sebab hari2 mendatang, tak tahu apa lagi yang akan kena buat. Jadi hari ni punya kerja, kena siap hari ni juga. Sebab tu, setiap hari balik lewat dari sekolah!

1 comments:

bawang merah said...

umi, my name is written as FARHIN..supposed to be like dis f.a.r.a.h.i.n....hem2 (sadis~)